Sari la conţinutul principal
    • Română ‎(ro)‎
      • English ‎(en)‎
      • English ‎(fr)‎
      • Română ‎(ro)‎
      • Русский ‎(ru)‎

    Cursuri online UTM

    1. Cursuri
    2. Facultatea Tehnologia Alimentelor
    3. Ciclul II - Master
    • 1 (actual)
    • 2
    • » Următorul
    FTA.M.ESAP Etică și sustenabilitate în alimentație publică
    FTA.M.GDE Gastronomie durabilă şi ecoresponsabilă
    FTA.M.EPGI Evaluarea patrimoniului gastronomic internaţional
    FTA.M.TMPPC Tehnologii moderne a produselor de patiserie și cofetărie
    FTA.M.TAG Tehnologii alimentare și gastrotehnie
    FTA.M.FNPS Fundamentele nutriției și promovarea sănătății
    FTA.M.MP Managementul proiectelor
    FTA.M.MRSA Managementul resurselor şi serviciilor alimentare
    FTA.M.MESP Managementul evenimentelor speciale şi de protocol
    FTA.M.CBA Compuși biologic activi
    FTA.M.ESPA Expertize specifice ale produselor alimentare.
    FTA.M.MASA Metodele de asigurare a stabilității alimentului
    FTA.M.MME Modelarea matematică a experimentului
    FTA.M.MSAAP Managementul siguranței alimentelor în alimentația publică
    FTA.M.BCAE Businessul și comunicarea în afaceri în enoturism/ Proiectarea produselor noi
    FTA.M.SAG Someleria și arta gastronomică
    FTA.M.BTREMT Bazele turismului rural. Enoturism. Marketing turistic
    FTA.M.OEPV Oenologie, enoturism și piețe vitivinicole
    FTA.M.MEC Metodologia și etica cercetătorilor
    FTA.M.AFC Analize fizico-chimice
    • 1 (actual)
    • 2
    • » Următorul
    Omite Meniu principal

    Meniu principal

    • Acasă

      • ForumŞtiri site

      • Cursuri

        • Cursuri instruire Moodle

        • Cursuri in dezvoltare

        • Facultatea Construcții, Geodezie și Cadastru

        • Facultatea Electronică și Telecomunicații

        • Facultatea Energetică și Inginerie Electrică

        • Facultatea Inginerie Economică și Business

        • Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială și Tran...

        • Facultatea Tehnologia Alimentelor

          • Ciclul I - Licență

          • Ciclul I - Licență (frecvență redusă)

          • Ciclul II - Master

            • Etică și sustenabilitate în alimentație publică

            • Gastronomie durabilă şi ecoresponsabilă

            • Evaluarea patrimoniului gastronomic internaţional

            • Tehnologii moderne a produselor de patiserie și co...

            • Tehnologii alimentare și gastrotehnie

            • Fundamentele nutriției și promovarea sănătății

            • Managementul proiectelor

            • Managementul resurselor şi serviciilor alimentare

            • Managementul evenimentelor speciale şi de protocol

            • Compuși biologic activi

            • Expertize specifice ale produselor alimentare.

          • Cursuri în dezvoltare - FTA

        • Facultatea de Design

        • Facultatea Urbanism și Arhitectură

        • Facultatea Științe Agricole, Silvice și ale Mediului

        • Facultatea Medicină Veterinară

        • Centrul Universitar Formare Continuă (CFC-UTM)

        • Cursuri CEEE

        • Școala Doctorală

    Rezumatul păstrării datelor