Cursul este destinat studenților, masteranzilor și cadrelor didactice ale facultăților de profil din învățământul superior deasemenea inginerilor și tehnicienilor, care exploatează utilaje industriale.
Competenţele formate de
această unitate de curs ;
1. Utilizarea conceptelor, principiilor, fenomenelor, metodologiilor din aria științelor exacte, tehnologice, economice, sociale, umanitare pentru rezolvarea unor sarcini specifice proiectării, fabricării și exploatării utilajului tehnologic din industria alimentară.
2. Planificarea, organizarea și gestionarea exploatării tehnice a utilajului tehnologic din industria alimentară.
3. Asigurarea regimurilor tehnologice de procesare a produselor agroalimentare.
4. Elaborarea proiectelor tehnice și tehnologice specifice domeniului
profesional inclusiv cu utilizarea tehnologiilor informaționale.
Titularul cursului: Eduard Galușca
- Formator: Eduard Galusca
- Formator: vitali visanu
Cursul este destinat studenților și masteranzilor specialităților cu profil alimentar.
Competenţele formate de această unitate de curs - utilizarea conceptelor, principiilor, fenomenelor, metodologiilor din aria ştiințelor exacte, tehnologice, economice, sociale, umanitare pentru rezolvarea unor sarcini specifice proiectării, fabricării şi exploatării utilajului tehnologic din industria alimentara
- Formator: Eduard Galusca
- Formator: vitali visanu